K&G löftet fortsättning dag 1

Hell yeah! Jag är på gång. Har inte vart sötsugen en enda gång idag? klart anar jag en del ugglor i mossen att jag säkert får igen det dubbelt kanske i morgon (vad e dubbelt av ingenting?) Klart jag ska få lida för detta eller?
Jag har ändå idag utsatts för såna frestelser så det liknar inget. Fikat på två vänner (två olika tillfällen) och INTE frestats av kakor eller bullar. I am such a good girl! Lite smått stolt! Weehoo!
Så dag ett kan summeras busenkel! Gooo meee!
Däremot har jag tackat jag till nåt så sjukt galet att jag bör undersökas!

Godis & Kaklöftet - bara precis i början på dag 1

Tjohoo! Vaknar på morgonen. Kan inte röra mina armar. Min träningsintruktör vart nog arg och tog ut det på mig igår. Mina stackars otränade armar fick sig en omgång. Well, det är inte det värsta. Det värsta är att dagen precis börjat och jag tänker på alla kakor jag inte får äta. All god glass jag går miste om och härligt bubblande cocacola.
Shit, hur ska det gå med mig?
Alright, de som känner mig vet att jag totalt saknar karaktär. Men de som känner mig vet oxå att jag alldrig slutar att förvåna. Jag ska slå min hjärna, jag ska vara starkare än mitt sug. Jag ska ha ihjäl sockerråttan.
Jag ska bygga upp världens mentala styrka.
Så taggad e jag!

Godis & Kaklöftet

Hur många gånger har man inte sagt till sig själv att nu får det vara slut på moffandet?? FÖR många gånger. Nu har jag åter igen gett  mig in på en ny utmaning. På krutgubbens hemsida. Svart på vitt ser man hur många dagar jag klarar/klarat. En stackare höll ut 5 dagar. Kommer jag klara det?
Mitt första delmål är att hålla ut till den 16 oktober. Sen julen.
Men nu, tar jag en dag i taget. Det börjar i morgon.
Nu sörplar jag i mig cocacola för allt vad livet är värt!

RSS 2.0